Turistična zveza Brkini, Kras, Notranjska je regijski koordinator projekta Moja dežela-lepa in gostoljubna 2019. V letošnjem letu je predlagala republiški komisiji  TZS: Postojno kot srednje mesto, Park Škocjanske jame kot izletniški kraj in tematsko pot Krožno pot vojaške zgodovine v Pivki. Letošnji nominiranci MDLG 2019 na območju Brkinov, Krasa, Notranjske so: Postojna v kategoriji srednja mesta, Park Škocjanske jame v kategoriji izletnški kraji,  YH Ars Viva Stari trg pri Ložu v kategoriji mladinska prenočišča in Krožna pot vojaške zgodovine v Pivki v kategoriji tematska pot.

Tekmovanje v projektu Moja dežela – lepa in gostoljubna 2019, pod častnim pokroviteljstvom predsednika Vlade RS Marjana Šarca, se zaključuje.  V tekmovanju so se pomerili številni kraji in drugi sodelujoči – z osrednjim poslanstvom urejanja in ohranjanja okolja v okviru zelenega turizma in trajnostnega razvoja. Državna ocenjevalna komisija je vse kandidate ocenila ter izbrala v vsaki kategoriji po tri nominirance, katerih vrstni red bo razkrit na slavnostni prireditvi Moja dežela lepa in gostoljubna 2019, ki bo 13. novembra 2019 v Ljubljani.

Vsem sodelujočim se iskreno zahvaljujemo za sodelovanje in želimo veliko uspeha pri nadaljnjem urejanju okolja in razvoju turistične ponudbe.

Naročite se na e-novice

Bodite obveščeni o prihajajočih prireditvah, sezonski ponudbi, možnostih za izlete in popotovanja,... Vnesite košček domačega kraja v svoj e-poštni predal.

Projekte Turističnega društva Postojna sofinancira Občina Postojna.

X