Turistična zveza Brkini, Kras, Notranjska se je že petnajsto leto uspešno predstavila na mednarodnem sejmu Natour  Alpe – Adria  2022 na Gospodarskem razstavišču  v Ljubljani med 23. in 26. marcem 2022. Na povabilo Turistične zveze Slovenije v družbi  preko 150 turističnih društev iz vse Slovenije smo družno  predstavljali svoje dejavnosti in turistično ponudbo kraja ter številne obiskovalce razvajali  z degustacijami okusnih lokalnih jedi, kulturnimi nastopi in prodajo izdelkov domače obrti. 

 V okviru Turistične zveze Brkini, Kras, Notranjska so se predstavili:  Turistično društvo Postojna, Turistično društvo Prem, Turistično društvo Bloke, Turistično društvo Loška dolinaKulturno etnološko turistično športno društvo Alojz Mihelčič iz Harij, Turistično društvo Brest iz Brestovice pri Komnu, Turistično društvo Pivka, Turistično društvo Menešija, KŠTD Tabor Kalc 1869 Knežak in njihovi podporniki ter  drugi turistični ponudniki območja.

Ocenjujemo, da je predstavitev Turistične zveze Brkini, Kras, Notranjska na mednarodnem sejmu turizma Natour Alpe – Adria pomembna tako z vidika promocije turistične ponudbe območja, kot tudi povezovanja in sodelovanja z drugimi turističnimi društvi in ponudniki. V času sejma so se predstavniki turističnih društev udeležili tudi številnih predstavitev, strokovnih delavnic in posvetov in srečanj. 

Turistična zveza Brkini, Kras, Notranjska 

Naročite se na e-novice

Bodite obveščeni o prihajajočih prireditvah, sezonski ponudbi, možnostih za izlete in popotovanja,... Vnesite košček domačega kraja v svoj e-poštni predal.

Projekte Turističnega društva Postojna sofinancira Občina Postojna.

X